Waarom kunst?

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is een creatieve uiting van wat er binnen in mij leeft, maar ook wat ik bij mensen waarneem. Het maakt me elke dag weer blij om ermee bezig te zijn. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit om meer te groeien en mezelf te ontwikkelen. Op spiritueel en creatief vlak. Maar ook op het gebied van mijn healingswerk.


Mijn diensten

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Je kunt bij mij op verschillende manieren ondersteuning vinden. Mijn kunstwerken en hun specifieke frequenties kunnen hierbij een extra hulpmiddel zijn. Je kunt kiezen voor sessies (nu nog zoveel mogelijk online), maar je kunt natuurlijk ook alleen een kunstwerk aanschaffen. Kijk gerust rond op mijn website. In de Galerij zijn foto's te vinden van mijn diverse creaties.  In mijn online shops kun je voorbeelden vinden van mijn licht fotokunstwerken, schilderijen en tekeningen. Daar worden ze als prints op verschillend materiaal aangeboden. Desgewenst informeer ik je graag over de mogelijkheden!


Als je een sessie bij mij wil boeken, kun je de volgende opties overwegen. Ik maak meestal gebruik van een energetische tekening of gecodeerd licht fotokunstwerk, maar dat hoeft natuurlijk niet. De prijs voor een sessie zonder tekening is 45 euro voor een half uur en 90 euro voor 1 uur. Tijdens elke sessie kijk ik naar datgene waar jouw systeem behoefte aan heeft. Dat kan bestaan uit een reading, healing, drum, lichtaal vertaling met mijn handen, stemklanken en/of zang.


Er is keuze uit sessies met de volgende soorten energetische tekeningen of licht fotokunstwerken. Voorbeelden hiervan zijn terug te vinden in mijn Galerij. Je kunt deze voorbeelden herkennen aan de sterretjes die ik heb toegevoegd bij de tekst *.....*


Je kunt kiezen uit een:


1. Gecodeerd mini licht fotokunstwerk (A5) 

Als fotoprint of op mini canvas en ezeltje

Het is mogelijk om zelf één van mijn lichtkunstwerken uit te kiezen waar ik dan de op jou afgestemde codes op maak. Voor voorbeelden van mijn werken kun je mijn online shop bij Werk aan de muur bekijken (zie de knop met de link rechts bovenaan mijn Home pagina).  

De lichtcodes van de lichtkunst zelf en de lichttaal en cijfercodes zijn activaties. De codes openen als het ware je energieveld zodat de codes van je blueprint toegankelijk worden gemaakt. De codes maak ik afgestemd op jouw systeem. Ik kan zien welke codes je bij je draagt en die vertaal ik naar het kunstwerk.

Uiteraard krijg je er een toelichting bij, maar de codes werken sowieso door als je ernaar kijkt en bij je in de buurt hebt. 

Deze sessie neemt een half uur in beslag.

Prijs:
Mini fotoprint met ezeltje € 17,50 (exclusief verzendkosten)
Sessie € 45,-
Totaal: € 62,50


2. Gecodeerd licht fotokunstwerk op fotoprint (A4 of 20x20 cm)
Deze kunstwerken worden uitgeprint op glossy fotopapier. De lichtaal en cijfercodes worden er later aan toegevoegd. Ik kan de fotoprint op canvas maken zonder meerprijs. In de Galerij zie je hier voorbeelden van. De fotoprint kan ik ook (in overleg) voor je inlijsten. Daar komen dan wel meer kosten bij.

Het is mogelijk om zelf één van mijn lichtkunstwerken uit te kiezen waar ik dan de op jou afgestemde codes op maak. Voor voorbeelden van mijn werken kun je mijn online shop bij Werk aan de muur bekijken (zie de knop met de link rechts bovenaan mijn Home pagina). 

De lichtfrequenties die het lichtkunstwerk zelf bevat en de toegevoegde lichttaal en cijfercodes zijn activaties. De codes openen als het ware je energieveld zodat de codes van je blueprint toegankelijk worden gemaakt. De codes maak ik afgestemd op jouw systeem. Ik kan zien welke codes je bij je draagt en die vertaal ik naar het kunstwerk.
Uiteraard krijg je er een toelichting bij, maar de codes werken sowieso door als je ernaar kijkt en bij je in de buurt hebt.
 
Dit gecombineerd met een sessie van 1 uur

Prijs:
A4 of 20x20 cm foto print € 80,-  (exclusief verzendkosten)

Sessie € 90,-
Totaal €170,-3. Digitaal licht fotokunstwerk met lichttaal (en cijfercodes)
Deze is hetzelfde als beschreven bij optie 2, maar dan in een digitale versie. De digitale afbeelding wordt verstuurd via de mail.

Prijs:
Digitale afbeelding € 70,-
Sessie € 90,-
Totaal € 160,-4. Energetisch portret (tekening op A4 formaat)

Dit is een gecodeerde tekening met een getekende weergave van jouw gezicht. Deze tekening maak ik van te voren. Het is vergelijkbaar met tekening 1, maar er wordt dieper ingegaan op de details van jouw proces. Voor deze sessie reserveer ik dan ook 1 uur.

Prijs:

Tekening: € 8o,-

Sessie: 90,-

Prijs: € 170,-